top of page

Om du har svært mye eller veldig lite erfaring med gruppe- og egentrening på treningssentre fra før, spiller ingen rolle. 

Våre trenere er her nettopp for deg og for å veilede og motivere deg i din lystbetonte treningshverdag.

Kopie van Kopie van Gymsalen session 2 Juni-26.jpg
Gymsalen skal være en sosial arena hvor alle skal føle seg velkomne og inkludert
352781298_232893806173160_813330524019416315_n.jpg

Alle har vært i en gymsal.

Alle er velkomne i Gymsalen.

Tren i Gymsalen og opplev hva som skiller oss fra andre treningssentre i Haugesund

Kopie van Gymsalen 2023 Juni-59.jpg

Last ned vår app og start din treningsreise!

Appen gir deg mulighet til å åpne døra til Gymsalen, booking av timer, kjøp av varer m.m.

Daglig Leder & Trener

Mart Hallink

Mart startet Gymsalen med visjonen om at trening av høy kvalitet skal være tilgjengelig for alle, ikke bare for dem som er vant med å trene og som trener i dag.

Både hans personlige og profesjonelle erfaringer gjør at Mart selv har kjent på og erfart viktigheten av å trene og være inkludert i et treningsfellesskap. Hans store drøm for Gymsalen er nettopp å skape et inkluderende fellesskap hvor alle er velkomne til å trene, jobbe og henge sammen.

Like stor som Marts kjærlighet til trening, er hans kjærlighet til hunden sin, Frøya. De blir begge veldig glade om du hilser på dem neste gang du ser dem i bybildet eller i Gymsalen.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Fysioterapeut & Trener

Eli Hausken

Eli er medeier av Gymsalen og jobber til daglig som fysioterapeut ved Haugesund Medisinske Senter, som holder til i samme bygg som treningssenteret. Hun har alltid gitt ekstra omsorg til dem som trenger det. Vår omtenksomme medeier er treningsinstruktør i alle av våre seniorgrupper.

Eli er opptatt av at treningen skal være gjennomførbar, lystbetont og skape mestringsfølelse, som igjen vil skape motivasjon til videre trening og være en faktor til bedre fysisk og mental helse.

Målet hennes er at du skal oppleve så høy trivsel i Gymsalen at du ikke ønsker å gå hjem. For Eli er en kopp kaffe og den gode praten gull verdt. Kommer du i snakk med henne, er sjansene store for at hun vil komme inn på temaer som padeltennis, mat og helserelaterte plager. Ser du ikke Eli i Gymsalen er sjansene like store for at hun befinner seg i en av de lokale padelhallene.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Marius Selsø Håkonsen

Marius er en seriegründer som brenner for å skape selskaper som har positiv innvirkning på samfunnet. Dette, kombinert med kjærligheten til sentrum og interessen for trening, vil han bruke til å skape et treningssenter som ikke bare fokuserer på å tilby de beste treningsfasilitetene, men også å være inkluderende for alle.

Marius blir å finne i Gymsalen både som aktivt medlem mellom vektstengene og noe mer passiv bak laptopen sin i treningssenterets flotte lounge og kafé.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Klinisk Ernæringsfysiolog

Anne Sætre

Anne er vår engasjerte kliniske ernæringsfysiolog. Hun har master i klinisk ernæring fra København, og kommer til Gymsalen med flere års erfaring fra sykehus og som foredragsholder.

Anne er opptatt av forebygging og behandling av ernæringsrelaterte sykdommer, og ønsker å bidra til at flere kan ta gode livsstilsvalg som gir en hverdag med overskudd og matglede. Med sitt store engasjement for kosthold og ernæring, ser hun frem til å være en støttende og motiverende sparringspartner.

Erfaringen innenfor idrettsernæring hjelper også godt på her i Gymsalen! Anne mener det er viktig å se på helheten, og ha et avslappet og godt forhold til både mat og trening.

Når Anne ikke er i Gymsalen, finner du henne ofte på en CrossFit-time eller ute i naturen, der hun tar seg en løpetur eller eksperimenterer med mat på stormkjøkkenet. Si hei og slå gjerne av en prat med henne neste gang du er i Gymsalen.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Personlig Trener

Martine Warvik Hasseløy

Martine er vår gruppeinstruktør og personlige trener. Hun er sertifisert PT gjennom AFPT, og sammen med henne vil du vokse, kjenne på mestring og ikke minst, oppleve treningsglede. Trening og fysisk aktivitet for henne er et av de viktigste verktøyene i livet for å være tilfreds i hverdagen. Hennes tro er at all trening er bra trening, uansett om det er vektløfting, yoga, dans eller en fjelltur. Martine er en allsidig trener som elsker å utforske ulike treningsformer og tilpasse dem nøye til dine behov og mål. Hun gleder seg til å skape minner og resultater i Gymsalen.

Utenfor Gymsalen liker Martine å tilbringe tid med vennene sine, gå turer i fjellene med Mart & Frøya, eller å reise og oppleve verden.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Yogalærer

Ingrid Amalie Sørhus

Ingrid Amalie er vår dedikerte yogainstruktør, som har som mål å løfte nivået på yogatimene i Gymsalen til det høyeste nivået i byen. Ingrid har stor interesse for trening og helse, og har brukt mange år på å videreutvikle sine ferdigheter og tilegne seg kunnskap. Yoga- og meditasjonslærer-sertifikat tok hun på Bali i 2022. Ingrid har en dyp forståelse og god kjennskap til samspillet mellom kropp og sinn, og gleder seg til å videreformidle denne kunnskapen under sine mange og ulike yogatimer i Gymsalen.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Pilatesinstruktør

Vibeke Berge Vierdal

Vibeke er en dedikert og erfaren pilatesentusiast, som gjennom mange år har funnet glede og fordeler ved pilatestrening. Vibeke jobber til daglig på kontor og har erfart hvor viktig det er å ha en treningsform som gir en motvekt til stillesitting foran dataskjermen. Hennes engasjement for pilates førte henne til å sertifisere seg i pilates matte ved The Room Oslo.

Med en etterhvert grundig forståelse av prinsipper og teknikker i pilates, ønsker hun nå å dele kunnskapen sin. Vibekes mål for pilatestimene er å skape en inkluderende og støttende atmosfære, der deltakerne kan oppleve fordelene ved denne unike treningsformen.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Driftsansvarlig & Trener

Inger Marie Torvanger

Inger Marie er utdannet Barne- og ungdomsarbeider med ekstra kompetanse innen Positiv Atferdsstøtte og Barn med spesielle behov. Med mange års erfaring innen arbeid med barn og unge, er hennes lidenskap å sikre like muligheter for alle, fremmende livskvalitet. Gymsalen, et sted som inkluderer, gleder og inspirerer, skaper en herlig atmosfære der alle kan trives.

Inger Marie har personlig opplevd de positive effektene av trening og fysisk aktivitet for både psykisk og fysisk helse. Utenom trening, elsker hun turer i skog og mark. Hun er ofte å se på daglige gåturer, gjerne med en inspirerende podcast på øret.

Hun har en tro på at ingenting er umulig, bare at det umulige tar litt lengre tid!

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Yogalærer

Gro Helen Vik

Gro Helen er vår erfaren yogalærer og yogaterapeut med nesten 1000 timers utdanning i ulike yogaretninger siden 2016. Hun underviser i klassisk yoga, vinyasa, yin og restorativ yoga. Med en to-årig videreutdanning i yogaterapi fokuserer hun på bruk av yogaens verktøy i møte med psykisk (u)helse. Gro Helens holistiske tilnærming bygger bro mellom hennes sosialfaglige bakgrunn og yogaens verden.

Hun formidler at yoga, utover å være fysisk trening, påvirker hele mennesket – fysisk, psykisk og mentalt. I hennes timer kombineres pusteøvelser, meditative teknikker og fysisk yoga. Øvelsene er anvendelige både på yogamatten og i hverdagen. Yoga er for alle, og Gro Helen er her i Gymsalen for å hjelpe alle med å få det til.

Utenom Gymsalen er Gro Helen sosialarbeider for mennesker med fluktbakgrunn, og på fritiden trives hun på kafé med venner eller ute i skogen.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Trener

Adrian Hallesen

Adrian er dedikert til trening og personlig vekst. Han utfører øvelser med presisjon og forståelse, og hans entusiasme for fitness og mennesker gjør ham levende. Adrian gleder seg over å jobbe med andre, dele sin kjærlighet til trening og bygge forbindelser med hver enkelt. For ham handler det ikke bare om trening; det er også om menneskene han møter, kameratskapet og gleden ved å utfordre grensene. Enten han trener med en gruppe entusiaster eller veileder nykommere, trives Adrian med energiutvekslingen, drevet av smilene og latteren som følger med hver økt.

I en verden der lidenskap og hensikt møtes, står Adrian høyt som en inspirasjon for de som våger å forfølge drømmene sine, en burpee om gangen.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Personlig Trener

Sandra Brynjelsen

Sandra har en Bachelorgrad i ernæringsfysiologi fra Bjørknes Høyskole, og er sertifisert personlig trener og treningsinstruktør ved Scandinavian Academy of Fitness Education. Hun har en allsidig treningsbakgrunn og har drevet aktivt med både løping og styrketrening i mange år. Hun har arbeidet som personlig trener siden 2013 og har også en variert erfaring som gruppetreningsinstruktør innen flere ulike gruppetimekonsepter. Hun har fokus på trygg, effektiv og variert trening, og er opptatt av at en skal oppleve mestring og treningsglede.
Sandra sin beste venn er Aria, den samme rasen hund som Frøya, og det tok ikke lang tid før de ble bestevenner. Så også Frøya er veldig glad for at Sandra er en del av teamet vårt!

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Manuelterapeut & Yogalærer

Reidun Enehaug

Reidun er en manuellterapeut med spesialisering innen idrett. Hun arbeider med et bredt spekter av mennesker, inkludert toppidrettsutøvere, mosjonister, unge og eldre. Reidun jobber også som fysioterapeut for både friidrettslandslaget og aldersbestemt fotballandslag. Med lang erfaring som instruktør har hun også integrert yoga i behandlingen av pasientene i mange år.

Hun legger vekt på å betrakte hele individet og lever etter mottoet: "Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det." Reidun prioriterer funksjonelle øvelser som er relevante for hverdagen. I Gymsalen er Reidun hovedsakenlig ansvarlig for Medisinsk Yoga-timene.

Når hun ikke er på jobb eller trening, kan man finne henne på en fjelltopp, hvor hun trives i sitt naturlige element.

Bli kjent med oss i Gymsalen treningssenter

Bli kjent med oss

Hos Gymsalen tror vi sterkt på at nøkkelen for at du når dine treningsmål er å ha et støttende og kunnskapsrikt team og fellesskap rundt deg. Derfor er vi stolte av å introdusere våre dedikerte trenere, som brenner for å hjelpe deg med å lykkes. Gjør deg kjent med våre trenere og andre teammedlemmer, og oppdag hvordan de kan hjelpe deg med å komme i gang og nå dine treningsmål.

Så tygg litt på de gode minnene du har fra en gymsal langt eller kort tilbake i tid

Minner fra timer hvor du kjente på følelsen av ha litt større frihet i en aktiv og sosial setting. Stapp minnene ned i treningsbagen og ta turen til Gymsalen – ditt urbane og inkluderende treningssenter.

Uansett, det viktigste er at du trener.

For trener du hjertet, trener du hjernen. Bedre fysisk helse gir bedre psykisk helse. Hver gang du trener legger du en ny murstein i din egen grunnmur, som gjør livet ditt litt stødigere for hver eneste treningsøkt.

Om oss

Gymsalen midt i Haugesund sentrum skal være byens mest inkluderende treningssenteret – for hele familier, for bedrifter, for deg som noterer ned hvert eneste løft og for deg som ikke har trent noe særlig siden sist du var i en gymsal. Kvaliteten på treningsapparatene og -fasilitetene, samt oppfølgingen fra våre trenere er høy. Samtidig skal terskelen for å komme i gang med trening hos oss oppleves som ekstremt lav.

bottom of page