top of page
DSC03449.jpg

Utforsk vårt spennende utvalg av treningstimer

Oppdag hva som skiller oss fra andre treningssentre i Haugesund

Kopie van Gymsalen 2023 Juni-59.jpg

Last ned vår app og start din treningsreise!

Appen gir deg mulighet til å åpne døra til Gymsalen, booking av timer, kjøp av varer m.m.

Dagens Gymtime er vår mest populære time! Forbedre din styrke, utholdenhet og kondisjon – på en effektiv, gøy og variert måte.

 

Individuell oppfølging

Våre trenere følger deg tett opp, og hjelper deg med å nå dine treningsmål. Her kan alle være med – uansett mål, forutsetninger og bakgrunn!

 

Variert, utfordrende og gøy!

Vi kombinerer øvelser som innebærer kroppsvekttrening, styrketrening og kondisjonstrening, som gir deg varierte, givende og utfordrende økter. 

Dagens Gymtime

Ta treningen ute – i frisk luft og natur! Utegym er en intensiv, effektiv og utfordrende treningstime som foregår utendørs. 

 

Friskt, spennende og allsidig 

Våre trenere veileder deg gjennom øvelser med fokus på kondisjon og kroppsvekt. Vi bruker utstyret som finnes i naturen rundt oss, som trapper, benker og trær, for å skape en allsidig og utfordrende treningsøkt.

 

Timen er ideell for alle som vil utfordre seg selv, og ønsker en frisk, annerledes og spennende treningsøkt.

Utegym

Tren hele kroppen – på kun 30 minutter!

En svært effektiv og intensiv treningsøkt, perfekt for deg som for eksempel ønsker en rask økt i løpet av arbeidsdagen. Tar kun en halvtime å fullføre! 

 

Dette er en allsidig økt som kombinerer styrke-, kondisjons-, og kroppsvektøvelser. 

 

Passer for alle nivå

Våre trenere veileder deg gjennom øvelsene og tilpasser intensiteten til ditt individuelle nivå, slik at du får mest mulig ut av treningen. 

 

Vi bruker en rekke forskjellige metoder og utstyr, som vekter, kettlebells og kroppsvektøvelser.

Lunsjgym

Forbedre kondisjonen og styrk kroppen!

Bli Rask er vår kondisjonstime i Gymsalen! En intensiv treningsøkt designet for å øke utholdenheten og kondisjonen din, samtidig som du forbrenner kalorier og styrker kroppen.

 

Variert og tilpasset

Vi bruker forskjellige maskiner, som tredemøller, romaskiner og sykler, for å gi deg en allsidig og effektiv kondisjonsøkt. Vi veileder underveis, og hjelper deg med å finne riktig motstand og tempo for å nå dine treningsmål.

 

Denne klassen passer for alle, fra nybegynnere til mer erfarne, og kan tilpasses individuelle behov og mål.

Bli Rask

Timen for deg som vil bli sterkere – på en trygg og riktig måte!

Bli Sterk er en time som fokuserer på å øke styrke, bygge muskler og forbedre kroppssammensetningen din.
 

Her får du tett veiledning fra en av våre dyktige trenere, som vil hjelpe deg med å utføre øvelsene riktig og trygt. 

Alle kan delta

Vi bruker en rekke forskjellige treningsmetoder og utstyr, inkludert frie vekter, apparater og kroppsvektøvelser, for å gi en variert og komplett styrkeøkt.

Denne timen passer for alle uansett ferdighetsnivå, fra nybegynnere til erfarne treningsentusiaster. Vi tilpasser øvelsene til individuelle behov og mål, slik at alle kan delta og få mest mulig ut av økten.

Bli Sterk

Pilatestrening er en fantastisk metode for å utvikle styrke, stabilitet, kroppsbevissthet og smidighet gjennom øvelser som fokuserer på den dype kjernemuskulaturen. Dette er hovedsakelig musklene rundt mage, rygg og bekken og derfor så viktig for god kroppsholdning. 

Du vil også bli mer bevisst på egen holdning, gjennom bevegelser i de ulike øvelsene. Pilates er i tillegg et godt utgangspunkt for annen type trening, da viktige prinsipper i all trening blir grunnlagt. 

Gjennom oppmerksomt fokus på pusten og bevegelsene, opplever mange seg mer tilstede i øyeblikket.

Bli Sterk: Pilates

Få en dypere kobling til kropp og sinn!

Yin yoga er en form for yoga som fokuserer på å strekke og stimulere kroppens bindevev, og styrke ledd og muskler.

 

De forskjellige posisjonene og pusteøvelsene vil ha en beroligende effekt på kropp og sinn. 

 

Enten du er nybegynner eller erfaren, er yin yoga en flott måte å oppleve en helt spesiell ro og nærvær, hvor du får pustet ordentlig ut i en hektisk hverdag.

Bli Myk: Yin-Yoga

Reduser stress, og lær å kontrollere pusten din!

Yang-/Hatha-Yoga en av de mest populære formene for yoga. Vi skjønner hvorfor!

 

Hatha-yoga er en blanding av ulike yogaposisjoner og pusteøvelser, som vil bidra til å forbedre fleksibiliteten, styrken og balansen din. 

 

Passer alle nivå

Gjennom meditasjon og en rekke rolige bevegelser vil du lære å kontrollere pusten din, og finne en dypere forbindelse mellom kropp og sinn.

Vår dyktige yogainstruktør Ingrid vil veilede hver enkelt, og tilpasse øvelsene etter ditt nivå og behov.


Hatha-yoga er en flott måte å redusere stress og øke kroppsbevisstheten på, og er egnet for alle nivåer.

Bli Myk: Yang-Yoga

Våre gymtimer

Gymtimene våre er den perfekte måten å utfordre deg selv på og nå treningsmålene dine. Uansett hvilken treningserfaring du har fra tidligere, vil du finne givende økter hos oss. Gymsalen tilbyr et bredt utvalg av klasser ledet av erfarne og sertifiserte instruktører som brenner for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av treningen. Fra høyintensiv cardio til styrketrening og yoga – timene våre er designet for å presse deg og dine grenser. Se gjennom timeplanen vår nedenfor og meld deg på neste gymtime i dag.

Bli med passer for deg som aldri har prøvd gruppetimer før, har mindre erfaring med trening eller har en plage/skade som hindrer deg i utførelsen av ulike øvelser.

 

Fysioterapeut Eli følger hver enkelt tett opp, og sørger for trygg og sikker utførelse.Her er det fokus på teknikk, samt utførelse og skalering av øvelsene.

 

Treningen er variert og man bruker forskjellige deler av Gymsalen, slik at du blir trygg i bruken av de ulike apparatene og treningsformene.

Bli Med

Velkommen til vår senior- og pensjonisttime! En skånsom treningsøkt, spesielt tilpasset for litt eldre medlemmer. 

 

Forbedre balansen, styrken og kondisjonen

Dette er allsidige økter og øvelser som skal forbedre balansen, styrken, fleksibiliteten og kondisjonen din. Vår erfarne fysioterapeut Eli vil veilede deg gjennom hver øvelse, og tilpasse treningen til dine individuelle behov og ferdighetsnivå.

Seniorgym

bottom of page