top of page
 • Våre åpningstider er fra kl. 05:00 til kl. 23:00 – 7 dager i uken, hele året.

 • Rundt Kirkegata 99, en 2-minutters spasertur fra Gymsalen, er det gratis parkering i opptil 2 timer frem til kl. 15:00. Etter denne tiden er det ingen begrensning på gratis parkering. Også parkeringsplassen rundt Skåregata 81 er gratis etter kl. 15:00.

 • Du får tilgang ved å laste ned Gymsalen-appen, logge inn og deretter bruke Access Control i appen til å låse opp inngangen til treningssenteret.

 • Den enkleste måten å bli medlem på, er å laste ned appen vår og kjøpe medlemskap i den. Et annet alternativ er å melde deg inn via våre nettsider. Kontakt oss gjerne om du trenger hjelp til å komme i gang med innmeldingen.

 • Nei, det er det ikke, men for å sikre en sunn kultur på vårt senter og sunne treningsvaner for yngre medlemmer, har vi to betingelser for unge medlemmer som ønsker å bli medlem:

  1. Alle som er yngre enn 18 år må først gjennomføre 2 timer med en personlig trener før de kan begynne å trene i Gymsalen. I disse 2 timene går vi gjennom riktig løfteteknikk, en sunn gymkultur, og vi gir ut 2 personaliserte treningsprogrammer. For å sikre at alle som ønsker å bli medlem i Gymsalen har muligheten til det, tilbyr vi disse 2 timene til en rabattert pris på 1.499 NOK.
    

  2. Alle som er yngre enn 16 år må alltid være sammen med en forelder eller verge under trening. Dette gjelder etter fullføring av de 2 timene med en personlig trener.

   

  Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om dette.

 • Gymsalen-appen gir deg enkel og sikker tilgang til treningssenteret og oversiktelige funksjoner som kalender og booking av timer. Du kan også bruke appen til å kjøpe varer fra kafeen vår og følge med på belønningsprogrammet ditt. Har du spørsmål knyttet til appen, er det bare å spørre en av våre trenere for mer informasjon.

 • Vi tilbyr et bredt spekter av gruppetimer, både for enkeltpersoner og bedrifter, samt mange muligheter for egentrening. Hos oss får du tilgang til et variert treningsmiljø som passer for alle nivåer og treningsmål.

  Vi er imidlertid spesielt kjent for vårt tilbud innen personlig trening, og anses som det beste stedet i Haugesund for individuell oppfølging og tilpasset trening. Våre dyktige og erfarne personlige trenere vil hjelpe deg med å sette og oppnå dine mål, uansett om det er å  bygge muskler, øke kondisjonen eller rehabilitering. 
   

 • Ja, trykk her for å se hvordan vår klinisk ernæringsfysiolog Anne kan hjelpe deg. Ta kontakt med henne for mer informasjon eller book gratis konsultasjonstime for å se hvordan hun kan hjelpe deg.

 • I Gymsalen tilbyr vi en rekke ulike typer gruppetreninger, som blant annet functional fitness, senior, yoga, kondisjon samt mange, mange flere.  Mer info her: https://www.gymsalenhaugesund.no/okter

 • Våre personlige trenere kan hjelpe deg med alt fra rehabilitering til å nå dine fysiske mål. Med andre ord kan du forvente mye om du ønsker veiledning innen personlig trening i Gymsalen.

 • Dagens Gymtime er den mest effektive måten å trene på samtidig som du har det gøy. Dette er en intensiv og veldig variert gruppetrening som inkluderer øvelser innen vekttrening, kondisjonstrening og gymnastikk.
  Treningen er skalerbar og tilpasses alle nivåer – fra nybegynner til rutinert. Våre sertifiserte trenere vil veilede og motivere deg gjennom økten, og du vil utfordre deg selv hver eneste gang. Under Dagens Gymtime legger vi stor vekt på teknikk, sikkerhet og fellesskap, og vårt mål er at du skal oppnå en sterkere, sunnere og mer funksjonell kropp.

 • Du kan kjøpe enkelt timer eller klippekort for å delta på timer, uten at du er Gymsalen-medlem.

 • Vi ønsker å bli byens ledende treningssenter for bedriftstrening, og tilbyr derfor et bredt spekter av muligheter for bedriftssamarbeid. Vi tilbyr alt fra rabatterte medlemsavtaler til gymtimer for ansatte i deres bedrift.

 • Selvsagt har vi det! For mer informasjon om vår student- eller senior rabatt og priser, klikk på "Bli Medlem"-knappen øverst på nettsiden, eller send en mail til post@gymsalenhaugesund.no

 • Det er bare koselig, alle som ønsker det får prøve senteret vårt én gang. Ønsker du å ta med en person til en time eller for egentrening, sender du oss bare en e-post på forhånd hvor du oppgir gjestens navn.

 • Du kan kun fryse medlemskapet ditt hos oss om du har medisinske årsaker eller hvis du flytter og blir boende borte fra Haugesund i mer enn én måned sammenhengende. Ønsker du å fryse medlemskapet ditt, må du muligens kunne dokumentere årsaken til din forespørsel.

 • Alle medlemskap hos oss har oppsigelsestid på én måned, med mindre annet er spesifisert i medlemskapsvilkårene dine.

Kopie van Gymsalen 2023 Juni-59.jpg

Last ned vår app og start din treningsreise!

Appen gir deg mulighet til å åpne døra til Gymsalen, booking av timer, kjøp av varer m.m.

DSC03456 copy.jpg

Bli kjent med Gymsalen

Her finner du svarene på de mest stilte spørsmålene til oss

FAQ's

Vi har prøvd å samle de mest stilte spørsmålene. Finner du ikke svar på det du lurer på, ta gjerne kontakt med oss. Du når oss gjennom hvilken som helst av kanalene som er oppført nedenfor, og vi setter pris på tilbakemeldingene og forslagene dine. Så ikke nøl med å ta kontakt med oss, for å fortelle oss hvordan vi kan hjelpe deg.

bottom of page